Zi mare pentru Simona Gherghe. A dat vestea plină de fericire

Bucurie fără margini în viața Simonei Gherghe. Astăzi este o zi specială pentru îndrăgita prezentatoare, iar cea care a ținut să dea vestea a fost chiar ea, pe rețelele sociale.

Mezinul familiei, Vlad, împlinește astăzi șase luni de când a venit pe lume, iar mama sa este cum nu se poate mai mândră de el. Ba chiar au început ziua împreună, dis de dimineață, atunci când Simona Gherghe a ținut să-și informeze prietenii virtuali și fanii că petrece o dimineață relaxantă alături de băiețelul ei.

”Îmi beau cafeaua cu domnul acesta de fix 6 luni! 🎂❤️ PS. Ascultăm The Beatles, ca dimineața să fie mai mult decât perfectă! 🌸”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Moment important în viața bebelușului Simonei Gherghe
În plus, odată cu aniversarea celor șase luni, a avut loc un alt moment important în viața micuțului: a început diversificarea alimentară. Simona Gherghe a împărtășit acest detaliu cu fanii săi și a precizat că nu se simte deloc stresată, așa cum era în cazul Anei.

Ținând cont că acum are experiență, Simona Gherghe crede că lucrurile vor fi mult mai ușoare comparativ cu Ana Georgia, mai ales că micuțul Vlad Ioan este și foarte mâncăcios.

“Mi se pare un eveniment important. Mâine, pe 9 Vlăduț face șase luni, așa că începem diversificarea! Acum mă duc să cumpăr aparatul acela minune pe care l-am folosit și la Ana, care prepară legumele la abur. Începem! Ce s-a schimbat față de acum doi ani, ei bine, sunt mult mai relaxată.

N-o să mai aștept câte trei zile pentru fiecare legumă pe care o introduc. Nu cred că vor fi probleme. Și cred că o să fie un mare mâncăcios! Îl văd cum se uită la noi când mâncăm”, a spus Simona Gherghe.