Vulpița, gravidă?

Zi importantă pentru cel mai controversat cuplu! Veronica şi Viorel sunt pregătiţi să stea azi faţa în faţă cu adevărul. Dar şi Marian, tânărul acuzat că ar fi violat-o pe Veronica, e gata să scoată artileria grea şi să distrugă, odată pentru totdeauna, cuplul Veronica-Viorel.

Cum vrea să facă acest lucru, ce s-a întâmplat azi, când Viorel a fost la detectorul de minciuni, dar şi imaginile în care se vede clar burtica de gravidă a Veronicăi, pe toate le veţi vedea azi.

Incredibil! Soţia-vulpiţă, însărcinată! Imaginile cu burtica tinerei care a scandalizat o ţară întreagă, vor arunca România în aer. Viaţa Vulpiţei, în pericol? Viorel, un pachet de nervi! Nu rata filmuleţul pe care celebrii soţi l-ar vrea şters de pe faţa pământului!

M-am simțit foarte bine. După ce intră Marian să mă lăsați.”, a spus Viorel.

I-am spus să vină acasă amândoi. Așa v-am spus, n-aveți ce să faceți în București, aveți fetița aici. Și cu Veronica. Să termine tărăboiul și să vină acasă. Nu spun de șapte ori, i-am chemat cu frumosul acasă. Eu îi primesc pe amândoi, altceva nu pot să mai spun. Fetița e bine, am grijă de ea, o spăl și îi dau să mănânce.”, a declarat și mama lui Viorel.

În urmă cu câteva luni, o filmare în care apărea Vulpița însărcinată în opt luni circula pe internet.

Furios din cale afară! Aşa a fost filmat soţul Vulpiţei! Îmbrăcat cu o cămaşă albă şi cu o pereche de pantaloni de costum gri, Viorel tuna şi fulgera. Ce l-a enervat atât de tare? Ei bine, îl lăsăm pe el să spună.

Extrem de grijuliu cu soţia sa, Viorel şi-a ieşit din minţi, atunci când cei de la ambulanţă i-ar fi întors, pur şi simplu, spatele lui, dar mai ales Veronicăi. Soţia sa care, însărcinată fiind, stătea nemişcată în microbuz, în timp ce Viorel făcea scandal.

Uitaţi! E bolnavă şi nu vrea salvarea să vină. Doamna este gravidă în opt luni, este bolnavă, merge cu micorbuzul. A sunat la salvare şi i-au zis că trebuie plătită de la Bârlad. Aşa. Dacă, ferească Dumnezeu, femeia asta moare în autobuz acum, cine-i de vină?”, spunea Viorel.