Vulpița a sărit la gâtul soțului!

Lacrimi de disperare, nervi întinşi la maximum şi răbufniri şocante! Soţia Vulpiţă şi-a ieşit din minţi şi nu a mai ţinut cont de nimic. Nervoasă din cale afară, Veronica a lovit cu pumnul în perete şi a trântit tacumurile. Iar asta nu a fost tot!

Dar, să vedem exact de la ce a început scandalul între cei doi soți. Rămasă singură, acasă, preț de câteva minute bune, după ce Viorel a coborât să ia o sticlă de șampanie, Veronica a început să se… îngrijoreze. Așa că, a decis să se îmbrace și să pornească în căutarea soțului său…

Şi în timp ce Veronica se îndrepta spre magazinul la care Viorel obişnuia să meargă, tânăra a avut parte de o surpriză deloc plăcută. Soţia vulpiţă a văzut negru în faţa ochilor, în momentul în care şi-a zărit soţul în compania unei frumoase domnişoare.

Şocată de scandalul iscat, femeia din maşină a ieşit să o liniştească pe Veronica, dar s-a trezit şi ea luată la rost…

Iar când domnişoara a intrat înapoi în maşină, soţia Vulpiţa a început să-l ia la rost pe Viorel. Curioasă, dar mai ales suspicioasă, Veronica a început să îi ceară explicaţii soţului.

Înainte să se îndrepte spre casă, Viorel a simţit nevoia să discute cu domnişoara din maşină. După ce s-a asigurat că va fi aşteptat să se întoarcă, Viorel a început să o ameninţe pe Veronica. În cele din urmă, Viorel a acceptat ca Veronica să îl însoţească până la maşină, ca să se convingă că ceea ce i-a spus el e adevăr.

La scurt timp, s-a întors şi Viorel acasă şi a fost întâmpinat de Veronica, care era mai nervoasă ca oricând.