Vulpița, decizie radicală după separarea de Viorel. Femeia s-a mutat împreună cu sora sa. Unde stă soţul ei acum

Veronica și Viorel Stegar pare că nu se mai înțeleg deloc și nu mai există nicio cale de împăcare între ei. După ce recent femeia din Blăgești, județul Vaslui, a părăsit apartamentul pe care-l împărțea cu soțul ei, acum aceasta a luat o decizie de-a dreptul surprinzătoare.

Vulpița s-a întors în locuință, însă nu singură, ci împreună cu sora sa care a venit tocmai din satul natal pentru a-i fi aproape. 

„Aînceput iar să mă jignească. A făcut o boacănă. Dar nu chiar mare. Mică. (…) Nu pot să vă spun. (…) Nu ne mai înțelegem”, a spus Vulpița în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 legat de motivul pentru care a luat această decizie.

Vulpița s-a mutat cu sora sa în apartament. Unde stă Viorel Stegaru acum

Rămas pe dinafară, Viorel Stegaru s-a văzut nevoit să părăsească apartamentul în care stătea cu chirie pentru a se muta într-un hotel. Femeia din Blăgești a mărturisit în emisiunea prezentată de Mirela Vaida că nu simte lipsa soțului, fiind mai liniștită acum.

Se pare că între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare, în ciuda faptului că zilele trecute au fost împreună la Breaza unde s-au distrat de minune. Veronica și Viorel au și un copil împreună care a rămas la părinții bărbatului, în localitatea natală.

Totodată, Vulpița a mai menționat în emisiunea de la Antena 1 că Viorel i-a spus să nu-i mai pronunțe niciodată numele. Așadar, de acum înainte va mai apărea în platoul emisiunii care l-a făcut celebru? Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla cu soții Stegaru!

„Nu mi-e dor. (…) Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”, a mai adăugat Veronica Stegaru în emisiunea de la Antena 1 în care apare de câteva luni bune.

Vulpița, acuze dure la adresa lui Viorel, într-un vlog

Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi. 

Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a transformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic”, spune Vulpița într-un vlog postat în mediul online. SCRIE fanatik.ro