Vulpița și Raffaello fac echipă tot mai bună. După ce au avut succes cu piesa scoasă împreună, acum sunt supuși unei noi probe

Vulpița și Rafaelo fac echipă bună și pe scenă, dar și în bucătărie, mai exact, la mâncat. Imaginile cu cei doi îl vor scoate din minți pe Viorel.

Vulpița și Rafaelo fac echipă bună în bucătărie.Imaginile îl vor enerva din nou pe Viorel.
După scandalul de la ”Acces Direct”, atunci când Viorel ”a luat foc” în momentul în care Rafaelo li s-a alăturat în platou, acum cei doi colegi de scenă au mai trecut o probă.

În această seara Vulpița și Rafaelo au fost invitați în emisiunea ”Showbiz Report”, unde și-a cântat din nou piesa ce i-a ținut timp de două săptămâni pe locul unu, apoi au fost supuși și unei probe.

Andrei Ștefănescu și Majda Aboulumosha nu i-au iertat pe cei doi invitați și i-au supus unei probe de foc. Dacă la cântat se pricep, prezentatorii noști și-au dorit să vadă cât de bine se descurcă și în bucătărie.

Vulpița și Rafaelo fac echipă bună și în bucătărie

Astfel, în direct la Antena Stars, Vulpița și Rafa au fost supuși probei recunoașterii. Mai exact, cei doi au fost nevoiți să guste din diferite preparet și să ghicească elementul surpriză.

Cu teamă, mai ales Veronica Stegaru, cei doi s-au supus cerințelor și au trecut la treabă, gustând trei feluri de mâncare.

După primul fel de mâncare, Vulpița a ieșit învingătoare, căci a ghicit elementul surprinză și anume, tofu. A doua probă a fost câștigată de Rafaelo, iar la final, amândoi au făcut echipă bună și au ghicit elementul surpriză: pasta de dinți.