Vulpița și Viorel, protagoniștii unor scene violente după întoarcerea în Blăgești! Au devenit din nou virali pe internet, după ce jumătate de milion de oameni i-au văzut așa VIDEO

Vulpița și Viorel au pornit o adevărată dezbatere în mediul online. Cele două „staruri de televiziune” s-au întors în Blăgești, unde se pare că încă sunt vedete.

Imaginile cu Vulpița și Viorel au devenit virale pe internet, semn că celebritatea îi urmarește si după plecarea din emisiunea Mirelei Vaida.

Filmulețul publicat pe Facebook a fost vizualizat de aproape 500 de mii de utilizatori si redistribuit de 3.200 de ori, însă imaginile în care au fost surprinși cei doi nu le fac prea mult bine: aflat într-o mașină care a trecut pe lângă căruța în care călătoreau, liniștiți, Vulpița și Viorel, bărbatul

care filma a deschis geamul și i-a spus: „Viorel, haide să facem o poză!”, moment în care atât soțul Vulpiței, cât și șoferul vehiculului au sărit să ia ceva în mână, pentru a-l arunca spre bărbat.

Despre Veronica și Viorel s-au speculat multe: mulți oameni au rămas cu impresia că cei doi s-au întors acasă, în satul Blăgești, cu sume fabuloase, însă din imaginile ajunse virale se vede faptul că cei doi par că și-au reluat viața pe care o duceau înainte de faimă.

Vulpița și Viorel, protagoniștii unor imagini de senzație

„De cand este facut video ? După ce au fost la tv?” este un comenatriu lăsat de un internaut, semn că oamenilor le vine greu să creadă că imaginile sunt reale.

Pe lângă comentariul sus-menționat, au existat și multe alte mesaje ironice lăsate de cei care au vizualizat videoclipul:

„Cum de la mașina lui Rafa a ajuns iar la căruță? / Uite vedetele / Au si şofer personal ! / Lăsați oamenii în pace, să-și vadă de drumul lor. Nu mai râdeți de ei, nimeni nu e perfect”