Vulpița și Viorel, coșmar în ambulanță! Bolnave de coronavirus, ”vedetele” nu au fost primite la nici un spital din București

Noaptea de sâmbătă și-au petrecut-o în ambulanță

După câteva zile în care Veronica s-a simțit mai rău, sâmbătă seara o ambulanță a ajuns la locuința în care cei doi sunt cazați, în București. Ei au fost preluați de un echipaj și aduși la Institutul Matei Balș, acolo unde li s-a luat temperatura și tensiunea. După câteva ore de așteptare, celor doi li s-a comunicat că nu sunt locuri disponibile pentru internare și ar trebui să meargă la un alt spital.

fara descriere

Zis și făcut, cei doi s-au urcat din nou în ambulanță și au plecat la o altă unitate spitalicească. Acolo au primit același răspuns: nu sunt locuri.

Vulpița și Viorel dați afară din toate spitalele: nu mai erau locuri

Spre dimineață, ei au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, însă episodul de la Matei Balș s-a repetat. Medicii le-au transmis Veulpiței și lui Viorel că nu există locuri disponibile pentru pacienșii cu COVID-19 și că ar trebui să meargă acasă pentru a vedea cum evoluează starea lor de sănătate.

fara descriere

În fine, după o noapte întreagă de plimbat cu ambulanța, Vulpița și Viorel s-au reîntors la locuința lor din Bucureși și au reintrat în izolare. Ei nu au voie să-și părăsească locuința și sunt monitorizați de autorități în acest sens. De asemenea, mai multe persoane din stafful emisiunii la care cei doi erau invitați permanenți au fost testate pozitiv iar conducerea postului a decis oprirea filmărilor până când situația va reveni la normal.