Vlăduța Lupău, atacată de fani

Începutul noului an a prins-o pe Vlăduța Lupău pe plajele din Thailanda, acolo unde a decis să se relaxeze alături de soțul ei, fotbalistul Adi Rus, care este portar la CFR Cluj.

Proaspăt căsătoriți, cei doi au profitat de zilele libere pe care le au amândoi și au plecat într-o locație exotică pentru a se relaxa și a-și reîncărca bateriile pentru anul care abia a început.

În ultimele ore petrecute în Thailanda, artista s-a lăsat fotografiată pe plajă îmbrăcată în costum de baie, dar și cu o haină de blană pe ea, dorind astfel să le închidă gura cârcotașilor care au comentat aparițiile ei din ultimele zile.

“Ok. M-am îmbrăcat! La plajă! Să fac senzație”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul celor două fotografii care au strâns aproape 30.000 de like-uri în doar câteva ore.

Chiar dacă cele mai multe comentarii au fost pozitive, fanii afirmând că Vlăduța Lupău arată foarte bine, au existat și voci care au pus-o la zid pe artistă. „Ești deșteaptă… lumea plânge animalele… tu îți arăți blana pe la străini…”, a spuna una dintre fanele cântăreței de muzică populară.