Viorica Dăncilă după ce a votat: ”Am votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi”

Fostul premier Viorica Dăncilă a votat, duminică dimineață, la ora 08.00 la liceul Sf. Sava din Capitală. Candidatul PSD la alegeri a declarat că a ”votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă”.

”Am votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui României”, a declarat Dăncilă la ieșirea de la urne. Vorbind de faptul că a fost atât de matinală la urne, candidatul PSD a spus că este obișnuită să lucreze de dimineață, dar și că ”este un îndemn pentru fiecare român, pentru că toți românii trebuie să contribuie la creionarea viitorului atât pentru copiii și nepoții noștri cât și pentru ceilalți români care trebuie să rămână în țara lor și aibă un trai mai bun”.
Fostul premier a mers la vot însoțită de Lia Olguța Vasilescu și primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache Secţiile de votare pentru alegerile prezidenţiale s-au deschis, duminică, la urne fiind aşteptaţi peste 18 milioane de români. În ţară, sunt organizate 18.748 de secţii de votare. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.156 pentru acest scrutin.