Viorica Dăncilă furioasă pe Guvernul Orban: “E urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România”

Viorica Dancila s-a dezlantuit pe Facebook si spune ca guvernul Orban trebuie imediat demis. Iata mesajul integral postat pe pagina de Facebook:

Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgenta! Iar votarea motiunii PSD e solutia corecta pentru a scapa de esecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenti care a ruinat economia tarii. -12%: aceasta este scaderea economica din al doilea trimestru al acestui an si cifra care-i ingroapa politic pe actualii guvernanti.

Cum pot pretinde acesti oameni sa mai guverneze cand au prabusit economia, au scos 1 milion de romani de pe piata muncii si au scazut puterea de cumparare a cetatenilor cu 7%? In afara de atacurile la persoana impotriva mea si de plangerea penala de inalta tradare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai raman deci in urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.

Comparati cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernarii PSD: crestere economica de 7% (in 2017), 4,7% (in 2018) si 4,1% (in 2019), cresterea salariului mediul net cu 53% si a punctului de pensie cu 45% in cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea somajului la un nivel istoric (doar 3%).

Din pacate insa, toate progresele din vremea PSD au fost anulate in doar 9 luni de guvernare orbanista. De aceea e urgent ca tara sa scape de guvernarea liberala care a distrus Romania!”, a scris Viorica Dancila, pe pagina sa de Facebook.