VIDEO / Viorel Stegaru şi-a înecat amarul separării de Vulpiţa în paşi de dans! Rafaelo pregătește o surprinză alături de soțul Veronicăi

Viorel părea mai hotorât ca niciodată să plece la Blăgești, după cearta aprinsă cu Veronica, dar iată brusc și-a făcut apariția Rafaelo, cel cu care soția lui a colaborat. Tânărul l-a urcat pe Viorel în bolidul de lux și la dus la o adevărată petrecere în aer liber cu două dansatoare.

După ce Vulpiţa i-a refuzat buchetul de împăcare, Viorel părea mai hotărât ca niciodată să plece acasă, la Blăgeşti. Totul s-a schimbat însă, în momentul în care şi-a făcut apariţia Rafaelo! Celebrul artist pe care, până mai ieri Viorel îl considera duşmanul lui a vrut să-i facă o surpriză. Iar surpriza lui Rafa, i-a adus nu doar zâmbetul pe buze, ci şi cheful de dans!

Cei doi s-au urcat în bolidul de lux al cântărețului și s-au îndreptat rapid către o locație nu departe de platoul emisiunii, acolo unde Viorel a fost găsit de Rafaelo foc și pară de supărat și convins să-și lase soția în București și să se întoarcă acasă.

Aceștia s-au întâlnit cu două dansatoare, iar imediat a început o adevărată petrece în aer liber. Cu muzică bună și dans, Viorel nu s-a lăsat și a început să-și arate talentul. Rafaelo a mărturisit că împreună cu Viorel va pregăti o surpriză, o piesă în colaborare, iar acest lucru nu a picat deloc bine pentru Veronica.

 

Viorel Stegaru şi-a înecat amarul separării de Vulpiţa în paşi de dans!
Viorel Stegaru şi-a înecat amarul separării de Vulpiţa în paşi de dans!
00:00
/
11:51
00:00
Next Video
Viorel Stegaru a cântat 10 ani la biserică! Demonstrație, în direct, la Acces Direct!
00:57
×
Next Video
Viorel Stegaru a cântat 10 ani la biserică! Demonstrație, în direct, la Acces Direct!
Cancel
Autoplay is paused