Viorel şi Veronica au minţit!

Răsturnare de situaţie la ”Acces Direct”. După ce la începutul emisiunii Vulpiţa a anunţat că este însărcinată, ei bine, până la final s-a cam… răzgândit. Veronica a recunoscut că a minţit în legătura cu sarcina.

După ce amantul Marian a început să-i facă ochi dulci, Vulpiţa a precizat că nu a ştiut cum să scape de el, astfel că, împreună cu Viorel, s-a gândit să mintă că este însărcinată, pentru a-l determina pe Marian să o lase în pace.

Deşi la începutul emisiunii era foarte convingătoare, ei bine, ulterior, s-au dat de gol. Veronica şi Viorel au recunoscut că totul a fost o regie pusă la cale de amândoi.

”Am vrut să spunem aşa ca să scăpăm de Marian”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

Chiar dacă ei s-au amuzat foarte mult pe această temă, nu acelaşi lucru l-a făcut şi Mirela Vaida, care s-a enervat pe cei doi. Simpatica prezentatoare de la ”Acces Direct” i-a certat pe Viorel şi pe Vulpiţă, aducându-le aminte că nu sunt cei mai responsabili părinţi şi nu sunt nici în situaţia în care să-şi permită să facă astfel de glume.

Eu consider că astfel de afirmaţii mai ales la televizor, unde vă aud părinţii tăi, Viorel, părinţii tăi, Veronica, Portecţia Copilului, domnul primar, doar ca să plece Marian acasă… Cum puteţi să faceţi o astfel de afirmaţie? Veronica, este foarte simplu. Te întorci la el şi îi spui: eu rămân cu soţul meu, nu mai am ce să vorbesc cu tine. De ce trebuie să bagi un copil într-o discuţie şi să provoci atâtea probleme? Eu cred că aceste scenarii sunt foarte prost făcute şi lipste de responsabilitate. Voi aveţi un copil, de care nu v-a interesat. Veronico, nu ştiai al cui este, ţi-l creşte doamna Iinca, maică-ta nu te primeşte cu copil, Protecţia Copilului face tot felul de drumuri, noi ne dăm peste cap, un om vă dă un apartament tocmai pentru a vă aduce famlia şi voi vă distraţi. Ce este asta? Voi credeţi că în viaţa vă jucaţi?

”, a spus Mirela Vaida.