Viorel Cataramă susține că Gheorghe Dincă nu le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Omul de afaceri este ferm convins că tinerele ar fi fost plasate într-o rețea de prostituție și că nu s-ar mai afla de mult în România

Viorel Cataramă mai precizează că nu s-ar dori aflarea adevărului din cauza faptului că infractorii ar fi mână în mână cu angajați cu funcții importante în instituțiile statului.

“Cred că fetele au fost plasate într-o rețea de prostituție, că sunt în viață, că nu sunt în România, și că fenomenul este de o amploare uriașă, în țara noastră, pentru că infractorii sunt în cârdășie cu angajați ai instituțiilor statului. Fie că vorbim de Parchet, fie că vorbim de instanțe de judecată, fie că vorbim de instituții și agenții ale statului român”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D.

Rețeaua de prostituție, profit de 2 miliarde de euro pe an
Viorel Cataramă a oferit chiar și o sumă de bani pentru orice informație care să ducă la elucidarea Dosarului Caracal. Omul de afaceri mai susține că rețeaua de prostituție care le-ar fi răpit pe Alexandra și Luiza ar face profit chiar de 2 miliarde de euro pe an.

“Eu am oferit acea recompensă. Bineînțeles că am primit foarte multe informații și foarte multe tentative de fraudare. Am investigat și mi-am dat seama că nimic din ce am primit nu se confirmă. Asta nu înseamnă că această credință a mea, că fetele sunt în viață și că sunt exploatate sexual, a dispărut.

Din contră, faptul că nu avem de-a face cu cadavre, faptul că trenează foarte mult ancheta, faptul că nu avem nicio informație clară, mă face să cred că fetele sunt în viață și că fac parte din această rețea uriașă. Rețea care produce între 1 și 2 miliarde de euro pe an”, a mai spus omul de afaceri.