Viorel a lansat piesă nouă cu Liliana! Cum sună noua melodie a soțului Vulpiței / VIDEO

Viorel a lansat o nouă melodie, în colaborare cu cântăreața Liliana. Noua piesă este un omagiu pentru orașul vasluian din care Viorel și Vulpița se trag, Blăgești, dar și pentru valorile tradiționale care încă mai sunt apreciate de tinerii veniți în Capitală.

Viorel a lansat o nouă piesă, chiar dacă în această perioadă trece printr-o supărare mare din cauza soției sale, Veronica. După ce tânăra l-a acuzat de violență iar acest lucru s-a dovedit a fi neadăvărat, Viorel amenință cu divorțul, dar nu înainte de a vedea ce succes va avea noua lui piesă, în colaborare cu Liliana.

Viorel și Liliana au lansat o melodie populară, filmată în Călugăreni, în care ritmurile mioritice se potrivesc perfect cu decorul și straiele pe care cei doi le-au purtat atât în videoclip, cât și în timpul lansării acestuia, în platoul Acces Direct.

Vulpița a abordat mereu diverse stiluri în piesele sale, însă Viorel a rămas pe modul tradițional, demonstrând cu piesa „Așa-i sârba din Blăgești” că nici o clipă nu a uitat de unde a plecat și care îi sunt originile. scrie spynews