VIDEO| Regele motoarelor a murit în accident

Cel mai cunoscut influencer moto din România, creatorul comunităţii ,,Pe Motoare”, a murit într-un tragic accident rutier! Cristian Predoi a colindat ţara şi lumea pe două roţi şi nimic nu i-a stat în cale până ieri. Prietenii şi toţi cei cu care îşi împărţea pasiunea i-au transmis mesaje emoţionante de adio!

Tragedia în care şi-a pierdut viaţa Cristian Predoi s-a produs pe un drum județean din localitatea suceveană Șaru Dornei. Pilotul era pe motocicleta care-i devenise partener de nădejde la drum!

Cu motocicleta a străbătut lumea-n lung si-n lat, din Siberia, până în America de sud.
Acum, la Suceava, asflatul umed, după ploile căzute, şi viteza cu care a încercat Cristian să intre într-o curbă i-au fost fatale! A pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără. Ulterior motocicleta a fost proiectată într-un gard, iar pilotul nu a avut nicio şansă de salvare! Rănile suferite au fost mult prea grave!

Cristian Predoi a murit în accident
Cristian Predoi se afla în vizită în județul Suceava. Cu câteva ore de accident, vineri dimineață, s-a aflat la Toplița de unde a postat ultima fotografie pe Facebook.
Imediat după aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a motociclistului.
„Nu cred… e imposibil! Am vorbit acum câteva zile, ma ajutai să mă decid ce să aleg ca prim moto şi te invidiam pentru ultima ta tură din Alpi, pentru că eu nici măcar nu am terminat şcoala!

Trist și revoltător! Dumnezeu să te aibă în grija Sa!”, a zis un apropiat.