VICTOR SLAV, PRINS DROGAT LA VOLAN DE POLIȚIȘTII CARE L-AU OPRIT ÎN TRAFIC. CE SUBSTANȚE INTERZISE A CONSUMAT FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU

Victor Slav are din nou probleme cu legea! Prezentatorul de la Kanal D a fost prins drogat la volan de polițiștii care l-au oprit în trafic, la un control de rutină. În urma testelor la care a fost supus, oamenii legii au aflat ce substanțe interzise a consumat fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

Victor Slav, prins drogat la volan de polițiști

În vârstă de 39 de ani, Victor Slav a fost oprit pe A3 de un echipaj de poliție, care efectua un control de rutină. Nu doar actele i-au fost verificate… prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest, relatează mediasud.ro, iar rezultatul a arătat că acesta consumase marijuana. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. Această situație delicată în care se află Victor Slav are loc la nici două luni după ce a fost prins pe picior greșit în timp ce își conducea bolidul.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.