Vicepremierul Raluca Turcan a votat la Sibiu: „Există un singur om care în fruntea României poate face echipă puternică cu Guvernul!

Vicepremierul Raluca Turcan a votat, duminică, la o secţie de votare din Sibiu, unde este şefa filialei judeţene.

„Am votat! Am votat pentru ca România să ajungă cât mai rapid o țară în care Legea-i lege pentru toți! Să fie o țară europeană în care pe primul loc sunt interesele și așteptările celor mulți și nu prioritățile clientelei politice. Am votat pentru:
⁃ O Românie în care demnitatea umană este respectată;
⁃ Unde guvernele aplică ce scrie în programul de guvernare cu care vin în alegeri și nu impun decizii pentru infractori;
⁃ O țară unde nu sunt eliberați zeci de mii de infractori și unde se pândește eliberarea marilor corupți;
⁃ O țară unde oamenii cinstiți și muncitori sunt pe primul loc în prioritățile autorităților și instituțiilor publice;
⁃ O țară unde părinții se ocupă în liniște de copii și nu stau de veghe tot timpul ca guvernul să nu dea ordonanțe de urgență noaptea ca hoții;
⁃ O țară unde pozițiile cheie sunt ocupate prin concursuri corecte, nu regizate; ⁃ O țară unde companiile sunt încurajate nu vânate de instituțiile de control;
⁃ O țară unde instituțiile publice au eficiență în materie de autostrăzi, spitale, școli și ordine publică și dacă nu au sunt făcute urgent să aibă.

Există un singur om care în fruntea României poate face echipă puternică cu guvernul astfel încât să pună toate instituțiile la treabă pentru români”, a scris Turcan, pe Facebook. Un număr de 18.217.156 de români sunt așteptați să voteze la alegerile prezidențiale 2019 care au loc astăzi, 10 noiembrie 2019. Secțiile de vot din țară ssunt deschise de la 7.00 până la ora 21.00.
Citeşte întreaga ştire: Vicepremierul Raluca Turcan a votat la Sibiu: „Există un singur om care în fruntea României poate face echipă puternică cu Guvernul!”