Vești proaste pentru românii care merg în această țară. Noi restricții au fost introduse. Circulația pe timp de noapte este interzisă

Noi restricții intră în vigoare. Românii care merg în această regiune trebuie să știe la ce să se aștepte
Marocul, una dintre cele mai vizitate destinații de către turiștii români, va impune noi măsuri, mult mai dure, pentru a stopa răspândirea virusului SARS-CoV-2.
Guvernul marocan a luat decizia de a impune noi restricții pentru a opri îmbolnăvirile cu virusul care a facut ravagii în toată lumea, după ce numărul cazurilor a crescut îngrijorător, după cum relatează BBC.
Circulația pe timp de noapte interzistă
Prmierul Maorcului i-a informat pe cetățeni printr-un mesaj pe contul pesonal de Twitter că, noile restricții vor intra în vigoare de marți seară. Circulația va fi restricționată, astfel oamenii trebuie să intre în case la ora 21:00 și nu vor mai putea ieși până la ora 05:00, când circulația va fi din nou permisă.
Totodată, călătoriile în Marrakesh, Casablanca și Agadir vor fin interzise pentru cei care nu dețin pașaport de vaccinare, după cum au anunțat oficialii.

Excepție le la aceste reguli vor face doar persoanele care au nevoie urgentă de îngrijiri medicale și nu pot amâna acest lucru.
Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români Care sunt noile măsuri pentru nevaccinați? Ce avantaje au persoanele imunizate

Marocul se confrunt cu o creștere dramatică a numărului de cazuri
Șefii statului au luat imediat măsuri când au observat că numărul infectărilor cu coronavirus au scăpat de sub control și au propus noi măsuri, cu scopul de a reduce infectările cu virusul necruțător.

Situația este dramatică în Maroc, în ultima săptămână au fost raportate zeci de îmbolnăviri, în special cu varianta Delta, mult mai contagioasă, care face ravagii pe teritoriul țării.

Astfel, Marocul a decis impunerea unor restricții mult mai dure pentru a reduce răspândirea bolii, care a făcut nenumărate victime.