Veste mare din lumea tenisului. Vor deveni parinti!

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc. Marius Copil va deveni tată pentru prima dată, iar anunțul fericit a fost făcut chiar de jucătorul de tenis. Iubita sportivului este însărcinată, iar bucuria e imensă în familia lor.

Ramona Iacob, iubita lui Marius Copil, este însărcinată pentru prima dată. Până acum, cei doi au ținut secret faptul că familia lor se va mări, iar burtica de gravidă a Ramonei este destul de mare, ceea ce înseamnă că a trecut deja de primul trimestru de sarcină.

Jucătorul de tenis este în culmea fericirii și așteaptă cu mare nerăbdare clipa în care primul lui copil va veni pe lume. Marius Copil a dezvăluit și care este sexul bebelușului.

‘Este băiat! 👶🏼❤ În curând o minune ne va umple sufletele de fericire! Aștept cu entuziasm momentul magic în care îl voi ține pentru prima dată în brațe.’, a scris Marius Copil pe una dintre rețelele de socializare.

Cum a primit Marius Copil vestea că va fi tată
Jucătorul de tenis a povestit pe blog-ul său cum a primit vestea că va deveni tată. Cel mai amuzant este cum a reacționat mama lui Marius Copil atunci când a aflat că va fi bunică. Nu bunicii au fost cei care au aflat primii de copil, ci antrenorul tenismenului.

‘Stand intins, cu ochii inchisi si castile pe urechi, inaintea unui meci din perioada turneului de la llkely, primesc un apel video de la iubita mea. Era foarte entuziasmata si nu stia cum sa imi dea vestea cea mare.

Dupa ce mi-a spus ca vom fi parinti, am ramas blocat si nu am mai stiut ce sa spun de fericire. De fapt, am spus un simplu: interesant… Realizand ca eram intr-o usoara stare de soc, mi-a dat putin timp sa inmagazinez informatia.

M-am ridicat imediat si am fugit catre antrenorul meu, Andrei Pavel, care se uita la un meci de tenis, sa ii spun vestea cea mare. Eram amandoi foarte fericiti. Am vazut entuziasmul pe fata lui cand a inceput sa imi povesteasca cum a fost pentru el atunci cand a fost pus in aceeasi situatie. Parintilor le-am spus abia dupa 1-2 saptamani. Discutia cu mama a fost comica si a sunat cam asa:

Eu: Mama, vom avea un nou membru in familie!
Mama : Oooo, l-ai dat pe Thor la montaj? I-ai gasit o pisica? (pentru cei care nu stiu, Thor este motanul meu).’