VESTE BOMBA pentru milioane de romani! GUVERNUL a decis! Tichetele de masa…

Un nou proiect de act normativ, aflat în dezbatere la Camera Deputaților, ar putea aduce o mare bucurie pentru mulți români care încă nu beneficiază de tichete de masă. Peste 4 milioane de pensionari vor putea beneficia de un nou tip de ajutor de la stat.

Peste milioane de pensionari ar putea primi tichete de masă dacă proiectul va trece de Camera Deputaților. „Astfel, în cazul în care biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului, de către pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum şi de către pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale, acestea pot fi compensate în tichete de masă”, se prezintă în expunerea de motive a iniţiativei legislative.

Tichetele ar putea să fie acordate tuturor celor 4.537.000 de pensionari înscriși la Casa Națională de Pensii Publice, precum și a celor aflați în evidența Caselor Sectoriale de Pensii, a precizat Ștefan Alexandru Băișanu, membru al Camerei Deputaților.

Propunerea proiectului a fost respinsă în primăvara acestui an la Senat, iar în prezent se află în dezbatere la Camera Deputaților, care este for decizional.