Veronica, vizită emoționantă la Sonia Trifan! Vulpița a izbucnit în lacrimi, după ce a primit o propunere ce-i va schimba viața!

Supărată pe Viorel de câteva zile bune, Veronica a simțit nevoia de alinare. Și cine altcineva i-ar fi putut-o oferi decât buna

sa prietenă Sonia Trifan? Simțindu-se în sfârșit ocrotită, Vulpița a izbucnit în lacrimi la auzul unei propuneri ce-i va schima viața!

De curând, Veronica a plecat de acasă pentru a se întâlni cu prietena sa Sonia Trifan. Tânăra din Blăgești a spus că a luat această decizie din dorința de a se mai liniști, având o mare admirație pentru vedetă.

„Simt nevoia să vorbesc cu doamna Sonia. Mi-a plăcut că e o doamnă care transmite încredere. A fost alături de mine. Îmi place că se pune în situația mea”, a spus Veronica pentru Acces Direct.

Imediat ce s-au întâlnit, Veronica s-a și emoționat la vederea prietenei sale. La rândul său, Sonia Trifan i-a luat imediat apărerea, susținând faptul că Viorel ar trebui să o aprecieze mult mai mult.

„Este foarte mare problemă. Eu sunt de părere, dacă ar fi din punctulmeu de vedere, nu aș putea să renunț așa ușor la o relație.

Sunteți o familie, aveți un copil. (…) Trebuie mers la o terapie în cuplu. Dacă el ar realiza că o poate pierde și nu doar pe ea, ci și familia,

cred că asta ar trebui să îl sperie foarte tare. Veronica este o fată frumoasă care are succes”, a spus Sonia Trifan.

În continuare, Sonia Trifan i-a propus Vulpiței să lucreze la ea part-time și i-a promis că o va învăța să facă programări și să

vorbească frumos cu clientele. La auzul acestei vești, Veronica a izbucnit în lacrimi, de data asta de fericire. scrie spynews.ro