Veronica și Doina, reporterul Acces Direct, moment emoționant! Cele două prietene și-au spus ”La revedere” cu ochii în lacrimi, după ce Vulpița a hotărât să se întoarcă la Blăgești

Au fost momente emoționante în ediția de astăzi e emisiunii Acces Direct. Veronica a hotorât să-l părăsească pe Viorel

și să se întoarcă înapoi în satul natal, însă înainte de plecare a ținut să-i ofere o ultimă îmbrățișare, Doinei, reportul emisiunii care i-a devenit și prietenă.

Chiar dacă Veronica Stegaru este mereu acuzată că și-a părăsit fetița și a ales să-și facă un trai mai bun în București alături de soțul ei,

iar ulterior să o ia și pe cea mică, iată că lucrurile s-au schimbat radical în familia celor doi.

Tânăra de 21 ani nu mai dorește să continue căsnicia alături de tatăl fetiției sale, iar în urmă cu o seară a decis să-l părăsească și să se întoarcă înapoi în Blegești la familia ei, și acolo unde este și fetița în grija socrilor.

Înainte să-i spună adio lui Viorel, Veronica și-a luat rămas bun și de la Doina, reportul Acces Direct și cea care a stat cu Veronica în ultimele 4 luni, de când a început cazul celor doi.

Cele două nu doar că au relația de reporter și persoană intervievată, ci au creat o legătură strânsă, o prietenie care cu siguranță va dura foarte mult timp de acum înainte.

Veronica a strâns-o în brațe pe Doina, iar amândouă au izbucnit în lacrimi, promițindu-și fiecare că vor ține mereu legătura pentru că au devenit persoane foarte apropiate.

”Ne vedem, mai vorbim da? Ținem legătura la telefon”, și-au spus cele două cu ochii în lacrimi, după care Vulpița a trecut înapoi să-și facă bagajele. scrie spynews.ro