Unde sunt Luiza şi Alexandra!

Au trecut cinci luni de când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 şi nu mai puţin de opt luni de la dispariţia Luizei Melencu.

Despre cele două fete s-au spus multe, s-au luat în calcul toate ipotezele, dar în continuare… nimic concret. Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a avut o nouă premoniţie referitoarea la situaţia celor două fete.

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său un mesaj de-a dreptul tulburător.

„Tot în această dimineaţă, aud mai multe glasuri care strigau în cor:„Alexandra! Alexandra!” Aşa cum se striga la proteste, tot la fel se striga aici numele Alexandrei, a fetei traficate. Apoi, un alt glas spune: „Luiza! Drumul Luizei este acolo, spre Sus!” Iar alte glasuri dragilor, strigau: „Moarte! Moarte!””, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Clarvăzăroarea susţine, asemenea familiilor fetelor, că nu sunt moarte, aşa cum a declarat Gheorghe Dincă la audieri, ci că au fost victimele unei reţele de trafic de carne vie.

Prezicătoarea a atras atenţia asupra faptului că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au probleme mari în aceste zile şi le-a spus cititorilor că este nevoie de rugăciunile tuturor.

„Nu putem spune că sunt moarte, deoarece nu sunt! Fetele sunt vii şi traficate, iar în aceste zile din viaţa lor chinuită, au mari probleme. Să ne rugam pentru aceste fete dragilor, să ne rugam ca ele să reziste şi să revină cât mai curând în sânul familiei greu încercate”, a precizat Maria Ghiorghiu.

De asemenea, Maria Gheorghiu a scris că Luiza Melencu se va întoarce prima acasă şi va povesti prin ce a trecut. Înţelegem din această afirmaţie a clarvăzătoarei că întoarcerea Luizei va fi urmată de cea a Alexandrei Măceşanu.

„Luiza va fi prima care va ajunge acasa si va spune toate prin cate a trecut. Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.