UN NOU SCENARIU: ELEVII AR PUTEA MERGE LA ȘCOALĂ DIN LUNA OCTOMBRIE, IAR ÎN SEPTEMBRIE AR PUTEA STUDIA ONLINE

Ludovic Orban a declarant că medicii cer o vin cu un nou posibil scenariu pentru începerea școlii: să se desfășoare cursurile online în luna septembrie, iar din octombrie, eevii să vină la școală.

„Au fost discuții pe această temă (ca școlile să înceapă fizic

de la 1 octombrie, iar în intervalul 14-30 septembrie cursurile să fie online – n.r.). Există puncte de vedere exprimate de specialiști, în special medici, care spun

că atât profesorii, cât și copiii, într-un procent foarte mare, revin din concedii, că o mare parte dintre cei infectați au spus că vin din concediu”, a spus Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Premierul a precizat însă că nu a fost luată o astfel de decizie. În cazul în care se va decide această variantă, va fi anunțată public.

„Deocamdată lucrurile sunt așa cum le-am anunțat. Decizia de deschidere a școlii va fi luată în plan local”, a mai spus premierul.

Două linii Telverde la dispoziția elevilor

Ludovic Orban a declarant că medicii cer o vin cu un nou posibil scenariu pentru începerea școlii: să se desfășoare cursurile online în luna septembrie, iar din octombrie, elevii să vină la școală.