Un bucureștean este în stare gravă după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de brațul unei macarale, în centrul Capitalei

Un bărbat este în stare gravă la spital după ce brațul unei macarale s-a prăbușit peste mașina în care se afla, în centrul Capitalei. În mașină se aflau patru persoane, în această dimineață, la momentul accidentului, însă doar una a rămas prinsă între fiare, în mașină, în stare de semiconștiență.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile: ”În strada Matei Millo un braț al unei macarale s-a prăbușit peste un autoturism în care se aflau mai mulți participanți. Din ceea ce au găsit salvatorii la fața locului, un bărbat era încarcerat în autoturism, în imposibilitatea de a ieși, în stare de semi-conștiență. S-a procedat la acordarea primului ajutor, concomitent cu începerea acțiunilor de descarcerare a acestuia, mă refer aici la tăierea plafonului și la ridicarea brațului de macara. În acest moment, după evaluarea care a fost realizată la fața locului, sunt în total patru persoane rănite, trei în afara oricărui pericol, potrivit analizei preliminare, iar cea de-a patra prezintă mai multe leziuni ca urmare a prăbușirii brațului de macara peste plafonul autoturismului.”

Cu puţin timp în urmă peroana prinsă în maşină a fost descarcerată şi este în drum spre spital. Până în acest moment nu se cunosc cauzele accidentului – ne-au mai declarat reprezentanţii Inspctoratului pentru Situaţii de Urgenţă.