Un baietel de cinci ani s-a stins in bratele mamei sale

Charlie Proctor a fost diagnosticat in 2016 cu o forma rara de cancer la ficat. Inainte de a-si da ultima suflare, copilul i-a cerut iertare mamei pentru boala de care a suferit si care a cauzat atata durere familiei.

„S-a intors catre mine si mi-a spus incet”, a spus mama lui. Baietelului i s-a dat un prognostic crunt, medicii spunand ca va trai doar cateva zile, din momentul diagnosticului.

Amber si Ben, parintii baietelului, au incercat din rasputeri sa stranga aproape 900.000 de lire sterline, necesari pentru transplantul de ficat care i-ar fi putut salva viata, insa a fost in zadar, cei doi reusind sa stranga doar jumatate din suma.

Din nefericire, copilul s-a stins in bratele mamei sale, cerandu-i iertare pentru durerea pricinuita.

„Charlie, tu mi-ai dat sansa sa fiu mama. Ai fost, nu doar cea mai mare inspiratie pentru noi, ci ai fost o sursa de inspiratie pentru mii de oameni din intreaga lume.

Mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata, Charlie. Acum e timpul sa zbori. Stiu ca ai luptat din rasputeri. Puiul meu, ma doare atat de tare. Imi va fi dor de tine pentru totdeauna. Vise placute, puiul meu!”

este mesajul devastator pe care mama l-a scris pe pagina sa de Facebook, alaturi de o imagine in care apare intreaga familie.

„Azi noapte, la 11:14, cel mai bun prieten al meu, lumea mea, Charlie, si-a dat ultima suflare.
A adormit linistit in bratele mele, cu bratele tatalui lui in jurul nostru. Ne dor inimile. Lumea a pierdut un baietel incredibil.”
, continuat aceasta.

Cadrele medicale le-au spus parintilor ca in cazul lui Charlie nici macar transplantul de ficat nu i-ar fi garantat vindecarea. Cancerul era foarte raspandit in corpul micutului. Plamanii au fost complet afectati de boala nemiloasa, iar baietelul de 5 ani nu mai avea nicio sansa de recuperare.