ULTIMA ORA! Iubitul artistei Oanei Radu s-a stins! Trei saptamani s-a chinuit dupa ce a fost incendiat. Anunțul a fost făcut chiar de Oana

Tânărul din Craiova, incendiat într-o scară de bloc, în urmă cu aproximativ o lună, a decedat astăzi, anunțul fiind făcut de către iubita acestuia, cântăreața de muzică ușoară, Oana Radu.

Alin, iubitul artistei, era internat la Spitalul Floreasca, în stare foarte gravă, la aproximativ o lună de la producerea evenimentului organismul cedând, a notat realitateadecraiova.net.

„Iubitul meu a pierdut, astăzi, lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a scris Oana, pe pagina de Faceebook.

Evenimentul a fost înregistrat în data de 13 august, cânt un bărbat din Craiova a aruncat cu mai multe sticle de cocktailuri molotov, în vecine și în muncitorii care lucrau la o țeavă de gaze.

Agresorul a fost reținut de oamenii legii și este cercetat pentru tentativă de omor, vecinii spunând că acesta avea probleme psihice, potrivit realitateadecraiova.net.