ULTIMA ORA! Catalin Botezatu e la terapie intensiva! Ce s-a intamplat in timpul operatiei

Unul dintre cei mai renumiți designeri de la noi din țară se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o boală rară, iar medicii au decis să-l opereze în regim de urgență.

Așa cum v-am prezentat în urmă cu o zi, Cătălin Botezatu a fost depistat cu o tumoră extrem de rară. Celebrul designer a fost supus unor analize amănunțite, într-o renumită clinică din Istanbul, în urma cărora doctorii au pus un diagnostic șocant și au decis să-l opereze în regim de urgență

Cancan.ro a intrat în posesia unor fotografii și a unor informații uluitoare și de ultimă oră despre starea de sănătate a renumitului creator de modă Cătălin Botezatu.

Potrivit unor surse cancan.ro, vineri, la ora 09,30, medicii de la renumita clinică din Istanbul l-au dus le Cătălin Botezatu în sala de operații, acolo unde celebrul bărbat a fost supus unei intervenții chirugicale extrem de complicate. După ce a fost depistat cu o tumoare extrem de rară, doctorii au decis să-i taie jumătate de colon.

Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermica. Conform surselor citate, intervenția chirugicală a durat aproximativ șase ore.

”E la terapie intensivă”

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore.

Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a mărturisit o persoană din anturajul designerului, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO