Ultima Ora! Prof. dr. Carmen Dorobăț a fost infectată cu COVID-19 după ce s-a vaccinat împotriva virusului

Informaţii noi apar în spaţiul public. Prof. dr. Carmen Dorobăț a anunţat că a fost infectată cu COVID-19. Asta în timp ce, în prealabil, s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Starea de sănătate a medicului este una bună. Totuşi, conform specialiştilor Pfizer care au dezvoltat vaccinul, imunitatea se crează la câteva zile după administrarea celei de-a doua doze de vaccin.

Din aceste considerente vorbim despre faptul că prof. dr. Carmen Dorobăț şi-a administrat doar o singură doză de vaccin, pe data de 27 decembrie 2020.

Medicul prof. dr. Carmen Dorobăț afirmă faptul că nu s-a infectat din spital

Conform medicului Carmen Dorobăț, infecţia cu COVID-19 nu provine din spitalul de Boli Infecţioase din Iași pentru că în interiorul

unităţii medicale aceasta se protejează. În altă ordine de idei, conform detaliilor exclusiv BZI.RO, soţul medicului, Gheorghe Dorobăț,

a fost depistat cu COVID-19. Cel mai probabil, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași ar fi contactat de la acesta infecția.

„Avem niste simptome de foarte ușoare atât eu cât și soțul meu. Rezultatul testului pozitiv l-am primit ieri, simptomele au fost extrem de usoare, dacă nu eram persoane avizate cred că nici nu ne

dadeam seama ca trebuie sa ne testam pentru Covid-19. Suntem izolați la domiciliu, separați de ceilalți membrii ai famili”, a declarat prof. dr. Carmen Dorobăț, fosta șefă a Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.