Ultima Oră! Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct. Cântăreaţa de muzică populară a rămas cu un băieţel

Soţul Marcelei Fota a murit luni după-amiază, la 47 de ani, după ce a suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică populară se căsătorise cu iubitul său anul trecut, în februarie, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, care, acum, a rămas fără tată.

A fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Soţul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Marcela Fota, soră cu Mariana Ionescu Căpitănescu

Marcela Fota s-a născut în Gorj, dar Craiova a fost locul unde a învățat cu adevărat ce înseamnă drumul succesului în muzica populară. La vârsta de nouă ani, Marcela Fota a urcat pe scenă.

Atunci era eleva care încânta părinții, colegii și profesorii la serbările școlare. Astăzi este una dintre vocile inconfundabile ale muzicii populare oltenești.