ULTIMA ORA! Viorel Lis, probleme grave de sănătate! Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei, fix de ziua lui: ”Nici nu pot să merg”

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap lui Viorel Lis. Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei, fix de ziua lui de naștere? Chiar el a spus la Antena Stars.

Viorel Lis nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără îndoială un nume consacrat în lumea mondenă. Deși astăzi trebuia să fie zi de mare, mare veselie pentru fostul edil al Capitalei,

din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă, soțul Oanei Lis nu s-a putut bucura deloc de cei 78 de ani împliniți.

Viorel Lis, probleme grave de sănătate! Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Capitalei, fix de ziua lui

Se pare că, pe lângă teama provocată de pandemia de coronavirus, Viorel Lis se confruntă și cu o semi-pareză în zona picioarelor. Fostul primar a făcut declarații șocante la Antena Stars și a declarat că are dureri groaznice, iar din cauza acestora abia mai poate să meargă uneori. Chiar și așa, deși problemele de sănătate nu-i dau deloc pace, Viorel este fericit că soția sa este în permanență lângă el și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie.

”Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare.