ULTIMA ORA! Anunț pentru cei care refuză vaccinul anti COVID. Virgil Musta spune ce vor păți

Românii care refuză vaccinarea anti-covid trebuie să știe ce îi așteaptă. În acest context, medicul Virgil Musta a vorbit într-o postare pe pagina personală de facebook despre avantajele și dezavantajele vaccinări anti COVID.

Medicul a precizat că și el a luat în calcul riscurile înainte de a se vaccina anti COVID, iar în final a decis să se vaccineze.

„Am aşteptat cu mare nerăbdare să apară cât mai repede un vaccin aprobat de toate instituţiile abilitate, pentru că eu am simţit din plin ce înseamnă această pandemie şi ştiu că doar un vaccin poate face ca lucrurile să nu continue ca şi până acum pentru noi toţi.

Cu toate acestea, înainte de a decide dacă să mă vaccinez sau nu, am pus şi eu în balanţă avantajale vaccinării, riscurile vaccinării, precum şi riscurile la care mă expun dacă nu mă vaccinez”, a scris Virgil Musta pe pagina sa de Facebook.

Ce se întâmplă cu cei care refuză vaccinarea anti COVID

În aceași postare, medicul Virgil Musta a precizat că cei care refuză vaccinarea riscă să facă boala sub o formă medie sau critică. De asemenea, el a povestit că a văzut de-a lungul timpului și simptome post-covid destul de persistente, precum oboseala, furnicăturile și chiar diferite dureri.

În cazul în care o persoană se vaccinează, aceasta ar putea scăpa de astfel de urmări.

„Dacă nu mă vaccinez: mai devreme sau mai tarziu voi face boala. Riscul de a face o formă medie sau severă de boala este de peste 20%, riscul de a face o formă critică cu necesar de terpie intensivă