ULTIMA DECIZIE a familiei!

Cristina Țopescu va fi incinerată, dar familia a decis ca preotul să îi citească totuși din cartea sfântă, totul în mare secret

Cristina Țopescu va fi incinerată, joi, la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Surse din preajma familiei au anunțat că, la fața locului, va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, localitatea în care trăieşte mama sa în prezent, după o perioadă lungă de stat în Germania.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică seara, în jurul orei 22.00, de o vecină, care îi era și apropiată.

Surse INML au declarat că cea mai probabilă cauză a morţii Cristinei Ţopescu ar fi fost un infarct, însă, după necropsie au luat în calcul și varianta unui accident vascular, întrucât la analizele preliminare s-au găsit urme ale unor substanțe generate de medicamente luate în special pentru a induce somnul!

Până la aflarea rezultatelor exacte oficiale, să mai menționăm faptul că jurnalista va fi depusă, azi, la capela Cimitirului Bellu din Capitală, iar joi, la decizia familiei, s-a luat o decizie controversată. Cristina Țopescu va fi incinerată! Cu toate acestea, apropiații au dezvăluit că rudele ar dori să facă o slujbă scurtă, nu una tradițională, una care să fie secretă, pentru sufletul Cristinei, departe de ochii curioșilor.