Ucigașul Manuelei Mustățea, fosta consilieră a lui Alexandru Cumpănașu, a murit în închisoare! Nu a mai apucat să-și afle sentința

Cu mai bine de un an în urmă, Manuela Mustățea, fiica unui cunoscut om de afaceri din județul Olt, era găsită fără suflare de fostul iubit în apartamentul său din Bragadiru.

Ulterior, ancheta demarată în acest caz i-a condus pe polițiști la concluzia că bărbatul ar fi pus totul la cale împreună cu cel mai bun prieten pentru a-i fura bolidul de lux, un Range Rover Velur al cărui preț este estimat în jurul sumei de 100.000 de euro.

Pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, ucigașul a murit în închisoare, fără să-și primească pedeapsa pentru fapta cumplită pe care a comis-o. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de vineri, 20 august.

A murit ucigașul Manuelei Mustățea. Era încarcerat la Rahova, în așteptarea sentinței
Din primele informații, se pare că decesul ar fi survenit în urma unei „intoxicaţii acute cu antidiabetice orale”, deși bărbatul în vârstă de 26 de ani nu suferea de diabet. Prins de polițiști pe litoralul Mării Negre cu ajutorul autoturismului pe care a încercat, fără succes, să îl fure (avea o funcție de recunoaștere facială), acesta și-a recunoscut crima și se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, în așteptarea sentinței.

Cât despre fostul iubit al tinerei, cel care i-a descoperit trupul neînsuflețit și a alertat autoritățile, este pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.