Trei copile își plâng mama

Incident cumplit petrecut la finalul anului trecut în comuna Bălăbănești din județul Galați. O întreagă comună a fost îndoliată, după moartea prematură a Emiliei, o femeie în vârstă de doar 28 de ani, mamă a trei fetițe.

Emilia a pierit în urma unui accident grav de circulație, produs pe DN 24D, la doar câteva sute de metri de casa în care locuia. Un șofer a lovit-o pe femeie, iar trupul acesteia a fost proiectat la câțiva metri distanță de la impact.

S-a stins pe patul de spital
Femeia a fost transportată de urgență atunci la spital, suferind răni grave, dar s-a stins două săptămâni mai târziu, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților. Fata cea mare a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook, în care își plânge mama și o împloră să se întoarcă acasă.

Dragă mamă, ai plecat de lângă noi într-o dimineaţă, ne-ai lăsat acasă cu tata şi ai spus că te întorci. Au trecut 15 zile, dar tu nu te-ai întors. M-am tot rugat la Sfântul Ion şi la toţi sfinţii, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugăciunile. (…) M-am tot uitat spre poartă şi pe drum, poate te văd venind acasă. Azi am aflat şi tare mă doare inima, că nu o să mai vii niciodată acasă.„, a scris fetiţa de 11 ani.

Cele trei fetițe rămase orfane de mamă au nevoie de ajutor, iar preotul din sat a lansat o campanie prin care oamenii binevoitori sunt rugați să ofere donații pentru micuțe.