TRAVESTITUL DELIA ȚEPUIEȘTE BĂRBAȚII PE BANDĂ RULANTĂ: „I-AM ZIS CĂ NU-I DAU BANI ȘI A ÎNCEPUT SĂ MĂ ÎNJURE”

Travestitul Delia din Câmpia Turzii și-a făcut un obicei din a trage în țeapă bărbații cu care intră în contact. Fie că vorbim despre comportament nepotrivit, limbaj agresiv sau chiar neasumarea genului sexual, travestitul Delia pare că nu se mai oprește. Nu puțini sunt cei care au fost păcăliți de el și care au rămas cu sechele în urma întâlnirilor amoroase. 

Bărbatul pretindea că este femeie în fața altor bărbați de ani buni și nu puțini au fost cei care au căzut în „mrejele” lui. Un astfel de ghinionist povestește cum a vorbit preț de câteva zile cu travestitul Delia și apoi i-a cerut bani, însă pentru că nu s-a conformat dorinței sale a început să primească tot felul de mesaje cu înjurături.

„Nu am cunoscut-o personal, eu am cunoscut-o pe Facebook. Când i-am zis să îmi dea camera să vorbesc cu ea a zis că nu poate. Într-adevăra, era la mijloc o fată pe care o punea omul ăla. Zicea doar fără cameră. Am vorbit o săptămână. Apoi mi-a cerut ajutorul cu bani. Și i-am zis că nu am cum să o ajut, că eu nu dau bani doar așa, cu vorbe. Asta a fost în septembrie. Și m-a întrebat că de ce, mi-a zis că o să vină la mine, să stea cu mine.