Tragedie în Neamț

În noaptea de duminică spre luni, un grav accident s-a produs la Poienari, județul Neamț. Microbuzul în care se aflau nouă persoane a intrat în niște arbori de pe marginea drumului, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Autoritățile au activat imediat planul roșu de intervenție, iar la fața locului au intervenit 1 ofițer, 22 de subofițeri, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare grea și trei ambulanțe SMURD. De asemenea, patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță, potrivit gds.ro.

Dintre cele nouă victime ale accidentului, trei persoane au fost scoase dintre fiare de martori, trei de Detașamentul de pompieri Roman, iar alte trei rămăseseră încarcerate.

Două dintre persoane au fost declarate moarte la locul accidentului, iar alte șapte au fost transportate la spital, dintre care una se află în comă. Toate victimele sunt bărbați. Cel mai tânăr dintre pasagerii microbuzului morții, avea 29 de ani, iar cel mai în vârstă, 51, conform Antena3.

Cel mai probabil, victimele se întorceau acasă, în Vaslui, pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Din păcate, doi dintre ei nu au mai ajuns la destinație. Microbuzul venea din Londra, Marea Britanie.