TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. ELENA POPA A FOST GĂSITĂ MOARTĂ. PRIMA IPOTEZĂ: SINUCIDEREA

Elena Popa, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei Vancea, s-a stins din viață fulgerător, lăsând în urmă multă durere. Din primele informații, femeia se pare că s-ar fi sinucis.

Elena Popa era bună prietenă cu Roxana Vancea, în urmă cu câțiva ani ele petreceau timpul non-stop împreună și erau extrem de apropiate. După ce vedeta s-a așezat la casa ei, ele se pare că nu au mai fost la fel de apropiate. Mai ales că Elena se mutase de ceva vreme în Spania.

Prietena Roxanei Vancea, Elena Popa, s-a sinucis

Se logodise de două luni

Nimeni nu prevestea această tragedie în viața ei. Deși, deseori, femeia posta mesaje confuze pe conturile de socializare. Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 19:00, ea transmis pe internet un mesaj în care dădea de înțeles că i s-ar fi reproșat lucruri.

”Afișezi ce dorești pe fb sau insta, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresă chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love!”, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare.

Prietenii sunt șocați

Prietenilor ei nu le vine să creadă că aceasta s-a sinucis. Ei au postat mesaje emoționante și dureroase pe pagina antrenoarei.

”Imi pare nespus de rau pentru sufletul tau si al copilului care nu a fost sa fie, am avut niste banuieli, am simțit, imi pare rau ca nu am insistat sa incerc sa te salvez”, ”Dumnezeu sa te ierte… ai dus multe lupte in sufletul tau… sper sa iti găsești liniștea acolo unde ai ales sa pleci!”, ”Mult, mult prea devreme. Doar D zeu știe ce era in sufletul tău! Drum lin!”, ”Când viata te străpunge si esti slab fara nicio putere ai cele mai rele gânduri, raul te domina si te duce pe cai greșite, tu draga mea prietena ai fost atat de puternica… iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat… Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te primească în casa lui si daca în viata asta nu ai avut parte de fericirea si iubirea pe care ti ai dorit-o acolo iti doresc sa iti găsești liniștea și sa te odihnești in pace! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt câteva dintre comentariile și mesajele de condoleanțe