Tinerii morți în accidentul de la Câmpulung Moldovenesc au fost condusi pe ultimul drum

Durere de nedescris în localitățile celor doi tineri morți în accidentul din Câmpulung Moldovenesc! George, un tânăr de 25 de ani şi de Gabriel Rusu, de doar 18 ani, s-au stins din viață din cauza unui bărbat care s-a urcat la volan deși nu avea permis.

Luni și marți George și Gabriel au fost conduși pe ultimul drum. Sute de persoane au fost prezente la înmormântare, iar pe rețelele de socializare au apărut zeci de mesaje de condoleanțe pentru familiile greu încercate.

“După înmormântarea de ieri de la Frumosu a lui George Huțuleac, astăzi a fost înmormântat tânărul din Ostra, care a fost condus pe ultimul drum de 8 preoți. Dumnezeu să te ierte, Claudiu Rusu! Ambii tineri pierzându-și viața în tragicul accident de la Câmpulung Moldovenesc! Drum lin către îngeri!”, este mesajul apărut pe rețelele de socializare.

Andrei, șoferul care a provocat accidentul în care George și Gabriel au murit, a fugit de la fața locului. A fost prins de polițiști după câteva ore, la 50 de kilometri depărtare, acasă la sora lui.

Este acuzat de ucidere și vătămare din culpă, dar și de conducere fără permis. Polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat, iar judecătorii vor decide ce pedeapsă merită bărbatul de 31 de ani care a ucis doi tineri.