Testul ADN confirmă. Cadavrul găsit pe câmp este al lui Sebastian, băiețelul din Arad

Testul ADN confirmă faptul că trupul neînsuflețit găsit pe un câmp din  județul Arad este al micuțului Sebastian, care dispăruse de acasă de aproape trei luni. Au fost organizate căutări intense în speranța că băiatul va fi găsit în viață. Din nefericire, nu a fost așa. Sebastian a fost descoperit fără suflare, într-un loc greu accesibil, printre niște boscheți. Se adăpostise acolo chinuit de frig.

Testul ADN confirmă moartea micuțului Sebastian

Conform anchetatorilor, analizele arată că trupul neînsuflețit aparține micuțului Sebastian, care a plecat de acasă și s-a rătăcit pe un câmp din județul Arad. În zadar a fost acesta căutat săptămâni întregi. A fost găsit, într-un final, din întâmplare, de un cioban care păștea oile.

Analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să primim şi raportul complet. Ancheta este încă în desfăşurare, a declarat pentru News.ro procurorul Ciprian Olivian Puf de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş – judeţul Arad.

Copilul de 7 ani a fost găsit fără viață pe un câmp situat între localitățile Mișca și Vânători din județul Arad. Băiatul nu a avut o moarte violentă. El a murit de frig, cel mai probabil în timp ce aștepta să fie găsit.