RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNȚUL. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TERASELE ȘI CLUBURILE DIN ROMÂNIA: „NU NE REFERIM DOAR LA LITORAL”

În contextul pandemiei de coronavirus și din cauza numărului mare de infectări înregistrate în fiecare zi, în România, autoritățile au luat măsuri mult mai drastice.

Raed Arafat a făcut un anunț de ultim moment cu privire la modul în care vor funcționa terasele și cluburile de la noi din țară.

Raef Arafat a punctat faptul că acestea se vor închide la ora 23 și consideră că această oră este una rezonabilă. Mai mult, Arafat a menționat faptul că nu se referă doar la localurile de pe litoral, ci s referă, de fapt, la cele de peste tot din România.

„E vorba de terase, cluburi, baruri, locuri în care oamenii pot începe să danseze. Aici nu ne referim doar la litoral, ci la mai multe zone. Dacă vrem să luăm realitatea, creșterea numărului de cazuri la nivel național nu e doar din cauza litoralului.

E clar că nici în alte zone nu se respectă și trebuie luate măsuri. De aici vin aceste măsuri, care nu sunt tocmai incomode, totuși ora 11 seară e una bună. Am văzut că unele județe deja au adoptat aceste măsuri”, a declarat Arafat la Digi 24