Teodor şi Ionela de la MPFM, cei mai curajoşi părinţi

Teodor şi Ionela de la Mireasă pentru fiul meu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi l-au aşteptat pe cel mic cu mare bucurie şi fericire. În plus, s-au pregătit intens pentru acel moment, pentru că amândoi au fost şi la cursul de bebeluşi, pentru că au ţinut să fie pregătiţi din toate punctele de vedere pentru îngrijirea băieţelului.

Dacă vă întrebaţi, însă, cum au decurs lucrurile după ce Ionela de la MPFM a fost externată şi a ajuns acasă cu băieţelul, ei bine, vă spunem noi că totul a fost excelent. Iar acest lucru nu avea loc dacă Teodor nu dovedea că este un tată excelent. Mândru cum nu se poate pentru că soţia lui l-a făcut tată, Teodor o ajută şi îi este aproape la orice pas.

De altfel, Ionela şi Teodor sunt doi părinţi curajoşi, pentru că la scurt timp după naşterea micuţului, au decis să plece în plimbare. Prima plimbare în trei, de altfel. Astfel, fără să stea pe gânduri, Ionela şi Teodor au plecat la Craiova, la părinţii Ionelei, pentru ca aceştia să petreacă timp alături de nepoţelul lor.

Momentele au fost magice, iar bucuria de nedescris. Acum urmează ca cei doi foşti concurenţi să aibă parte şi de primul Crăciun alături de micuţul lor.