Tatăl Vulpiței, în platou la ”Acces Direct”! Bărbatul susține că Viorel nu o merită pe fiica lui: ”Este tânără și frumoasă”

Vulpița și Viorel sunt la ”cuțite”, iar tatăl a simțit nevoia de a veni în București ca să fie aproape de fiica lui.

Bărbatul susține că Viorel nu o merită pe Veronica, care a evoluat foarte mult și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

După ce ieri Viorel și-a judecat soția din cauza vestimentației cu care s-a afișat în cadrul emisiunii, astăzi, tatăl Vulpiței,

a venit în platou ca să-și apere fiica. Bărbatul susține că ginerele său nu o merită pe fata lui, care a evoluat foarte mult.

”Am găsit-o bine, s-a bucurat că am venit. Am venit să o susțin, să nu o mai văd plângând, să meargă înainte”, a zis tatăl Vulpiței. Bărbatul susține că reacțiile lui Viorel au fost foarte exagerate, afirmând faptul că Vulpi este o fată tânără și frumos.

”Este o fată tânără și frumoasă. Se vede ce a făcut el în cinci ani. Nu ne deranjeazî absolut deloc schimbarea ei. Este tânără. Poate altceva mai bun, are memorie”, a mai zis părintele Veronicăi.

De asemenea, bărbatul este de părere că Viorel o ține pe loc pe fiica lui și caută niște pârghii să o oprească din evoluție.

”El îi caută niște pârghii de oprire, cum s-ar spune. Îi e frică să nu o piardă. El s-a schimbat, nu vrea să o vaă îmbrăcată cum vrea ea”, a adăugat el. Tatăl tinerei din Blăgești a povestit și despre copilărie, dar mai ales, despre neajunsurile cu care fiica lui s-a confruntat în perioada în care era doar o copilă.

”Se jucau împreună. Nu le făceam cadouri, că nu aveam de unde.”, a spus bărbatul. scrie spynews.ro