Tatăl Monicăi Gabor, bătut crunt

Emil Gabor, tatăl celebrei Monica Gabor, trece prin momente dificile. Bărbatul a fost recent protagonistul unui incident deloc plăcut, iar la mijloc se află… furtul de porumb!

Potrivit informațiilor din presă, Emil Gabor a fost rupt cu bătaia, după ce, se pare, ar fi fost la furat de porumb, pe care a încercat apoi să îl vândă la piață.

Totul a fost relatat de un vecin al lui Emil Gabor, care a povestit cum a început să aibă suspiciuni față de originile porumbului. Cum era vândut la preț de 1 lei, bărbatul a bănuit că era ceva în neregulă. Până la urmă, ce fel de profit ai face dacă dai 1 leu pe porumb și apoi îl vinzi tot cu 1 leu?

Într-o zi, însă, Emil Gabor n-a mai venit, iar vecinul s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Acolo, l-a găsit pe tatăl Monicăi Gabor lovit rău, după ce ar fi fost bătut de un om care l-a prins la furat în lanul lui de porumb!

Incidentul ar fi avut loc la Sărata, un sat din apropierea Bacăului, acolo unde Emil Gabor își petrece bătrânețile după ce fiicele lui au plecat în străinătate.