Tatăl Anei Maria, tânăra de 19 ani din Brăila, moartă după ce a născut, sfâșiat de durere la căpătâiul fiicei: „A venit lume la tine”😢 Imagini cu impact emotional

Curg râuri de lacrimi la înmormântarea Anei Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila, care a murit la numai o lună după ce a născut. Fata este condusă pe ultimul drum de părinți, iubit, dar și de toți cei dragi cu muzică, zeci de coroane de flori și într-o atmosferă care îți face pielea de găină.

Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai o lună după ce a născut din cauza faptului că medicii nu i-au înlăturat toată placenta este condusă, astăzi, pe ultimul drum. Părinții fetei sunt sfâșiați de durere și nu s-au dezlipit nicio secundă de sicriul cu trupul neînsuflețit al fetei lor. Cu lacrimi amare pe obaz, tatăl Anei Maria cu greu poate articula câteva cuvinte.

„S-a adunat lume la tine, te duci la altă casă, n-ai mai vrut să stai la noi! Unde mă lasi?” a spus tatăl Anei Maria, cu ochii în lacrimi. Mama fetei a condus-o pe fiica ei pe ultimul drum în haine de doliu, plângând în hohote și uitându-se în fiecare secundă la chipul Anei Maria.

Ana Maria, condusă pe ultimul drum cu muzică

Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai 19 ani din cauza faptului că a făcut septicemie este condusă pe ultimul drum cu mare alai, muzică de înmormântare și zeci de coroane de flori. Părinții au îmbrăcat-o în rochie de mireasă și i-au dat și o blană de culoare roșie, pe care au asortat-o cu un ruj roșu. Fata a purtat pe cap și o diademă cu pietre prețioase, arătând întocmai ca o mireasă, căci fetele nemăritate se înmormântează în acest fel pentru a „bifa” toate cele 3 evenimente importante din viață: naștere, căsătorie și moarte.

Ana Maria a murit la 19 ani, la numai o lună de când a adus pe lume o fetiță. În urma autopsiei s-a descoperit faptul că fata a făcut septicemie, după ce medicii au uitat să-i scoată o bucată din placentă.