Surpriză gigantică în showbiz-ul din România. Angela Rusu şi fiica sa Larisa sunt însărcinate în acelaşi timp

Este surpriză gigantică în showbiz-ul din România după ce Angela Rusu şi fiica sa Larisa sunt însărcinate în acelaşi timp. Cântăreaţa de muzică populară a anunţat în urmă cu câteva zile ca anul acesta va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Coincidenţă sau nu, fiica sa, care este căsătorită de trei ani, va deveni şi ea mama în 2021.

Angela Rusu şi fiica sa Larisa sunt însărcinate în acelaşi timp

 

Angela Rusu ( 46 de ani), una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi, a anunţat, în urmă cu doar trei zile, că anul acesta va aduce pe lume cel de-a treilea copil al său. Artistă mai are două fete mari.

Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, şi profesează că psiholog. Este căsătorită de trei ani şi locuieşte la Sibiu cu soţul ei. Coincidență sau nu, tânăra va deveni şi ea mama în 2021. Diferenţa dintre bebeluşi este de numai cinci săptămâni.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a declarat Angela Rusu pentru Click!