Stupoare la Survivor! Alexandra Porkolab, dată afară din show-ul de la PRO TV. Daniel Pavel a făcut anunțul

Aventura din Republica Dominicană este pe cale să ia sfârșit! Au mai rămas doar 3 episoade până vom afla marele câștigător Survivor România 2023.

Cine a fost ultimul concurent care a părăsit emisiunea fenomen de la PRO TV?

Au mai rămas doar 3 episoade din actualul sezon Survivor.

În ediția cu numărul 59, care va fi difuzată în această seară de PRO TV, s-a consemnat o surpriză neașteptată. Alexandra Porkolab, considerată una dintre favoritele la câștigarea competiției, a fost eliminată, fiind dată afară în urma votului telespectatorilor.

Episodul 59 a debutat cu proba de imunitate.

Câștigător a fost, din nou, Andrei Krișan, cel mai constant concurent pe traseu din ultima lună de Survivor.

Astfel, antrenorul de fitness a dobândit totemul de imunitate, în timp ce Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Dan Ursa, ceilalți patru colegi ai săi, au fost automat nominalizați pentru eliminare. Și votul publicului a fost unul de-a dreptul surprinzător.

„Concurentul care își ia adio de la acest sezon de Survivor, în această seară de consiliu tribal, este… Alexandra Porkolab”, a fost anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel.

Cine sunt marii semifinaliști Survivor România 2023

Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan sunt semifinaliștii competiției Survivor.

Favoriți pentru marele premiu sunt Dan Ursa și Carmen Grebenișan, urmați de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag, conform caselor de pariuri. Alexandra Porkolab și-a ratat șansa de a ajunge cât mai aproape de trofeu, după ce a folosit simbolul imunității în ediția din 16 mai, la consiliul de nominalizare. Andreea Moromete i-a dăruit amuleta salvatoare, însă „războinica” nu a folosit-o cum a trebuit.

„Îmi este greu să iau o decizie. De-a lungul vieții am fost acel om care făcea cam totul pentru cei din jur, ca ei să fie bine.

Ultima lecție pe care eu am învățat-o, chiar înainte să vin la acest concurs, a fost că…dacă vreau ca cei din jur, în special fetița mea să fie bine, trebuie întâi să fiu eu bine. Decid să-l folosesc pentru mine acest simbol al imunității și să mă protejez eu de voturile din această seară”, spunea Alexandra Porkolab.

Alexandra Porkolab a luptat la Survivor pentru fetița ei

Războinica a luptat în competiția de la PRO TV pentru fetița ei, Antonia. Chiar și amica ei din emisiune, Andreea Moromete, i-a lăsat simbolul imunității cu acest scop: să ajungă cât mai departe la Survivor, pentru copila ei. Lucrurile n-au stat chiar așa, iar Porkolab a părăsit emisiunea mai repede decât se aștepta.

Alexandra explica, acum ceva vreme, că nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului ei. „Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită, dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil lângă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți și nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica în vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu înseamnă că te transformi din zână în slugă. Înseamnă doar o perioadă în care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă în care îți lași ego-ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să îți reîncepi proiectele, știind că acasă te așteaptă un univers plin de veselie și iubire. Sunt înconjurată de atât de multe femei frumoase și de succes, dar fără curaj și intoxicate de opiniile proaspetelor mămici, care nu coboară din top 3 mondial la categoria „vai, ce greu e!”, spunea tânăra, înainte să ajungă în jungla dominicană.