Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu s-a întors acasă! Uite ce bine arată după atâția ani de pușcărie! – Galerie foto

Judecătorii din Gherla au pus-o recent în libertate pe studenta criminală Alina Mihaela Horeanu (actualmente Roșca). Tânăra de 34 de ani s-a întors acasă, în Suceava. Cât a stat în temniță pentru omor și înșelăciune, studenta criminală și-a schimbat numele

Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu (actualmente Roșca – n.r.) s-a întors acasă, în Suceava. Tânăra de 34 de ani a fost pusă recent în libertate de către judecători.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au admis propunerea de liberare condiționată formulată de Alina Mihaela Horeanu.

„Instanța admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla și, în consecință, dispune liberarea condiționată a persoanei private de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu, fostă Stoian), condamnată la pedeapsa de 20 de ani de închisoare prin sentința penală din 2013 a Judecătoriei Iași”, au precizat judecătorii din Gherla.

Ce a spus studenta criminală ca să iasă din pușcărie

Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu a fost audiată de judecătorii din Gherla.

„Cer admiterea propunerii de liberare condiționată și țin să menționez că regret cele întâmplate”, a declarat Alina Mihaela Horeanu.

„Din procesul-verbal și caracterizarea anexată, reiese că persoana privată de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu) se află în Penitenciarul Gherla, unde execută o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Până pe 13 februarie 2020, aceasta a executat 5.529 de zile de închisoare (fiind incluse și zilele în care aceasta a muncit din spatele gratiilor). Pentru a putea beneficia de liberare condiționată, ea trebuie să execute 3/4 din pedeapsă, adică 5.478 de zile de închisoare. Mai reiese că deținuta a fost sancționată disciplinar o singură dată. Sancțiunea a fost ridicată prin recompensare”, au afirmat magistrații.