SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU, EXECUTAT SILIT DE ANAF PENTRU 1.000 € + CE A SUSȚINUT, ÎN INSTANȚĂ, CA SĂ-I FIE ȘTEARSĂ DATORIA

Situație uluitoare în showbiz-ul românesc! Cu toate că pretinde că învârte banii cu lopata și frecventează numai cercuri selecte, soțul Biancăi Drăgușanu a fost executat silit de ANAF pentru o sumă infimă, la un asemenea nivel… 1.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de situația surprizătoare cu care s-a confruntat ”musculosul” Biancăi Drăgușanu. Cu toate că se fălește cu o avere colosală, merge numai cu mașini scumpe și petrece prin cele mai luxoase localuri, partenerul de viață al vedetei a fost executat silit după ce nu și-a plătit datoriile către ANAF. (NU  

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, recent, soțul Biancăi a fost executat silit de ANAF pentru o datorie de 4.949 lei. În instanță, partenerul de viață al vedetei a încercat, prin toate modurile legale, să scape de datorie.

Ce au decis magistrații

Conform unor surse din mediul judiciar, ”musculosul” Biancăi Drăgușanu ar fi susținut că nu a avut cunoștință de declanșarea unei proceduri de executare silită și de conținutul titlului executoriu. Astfel a considerat că acțiunea  ar fi nelegală. Chiar dacă a contestat hotărârea judecătoarească, magistrații de la Judecătoria Mediaș au decis să anuleze cererea depusă de soțul blondinei.

”Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: Anulează ca netimbrată contestaţia la executare formulată de contestator B.A.N. în contradictoriu cu intimata AJFP SB şi S.F.M. Fără cheltuieli de judecată Cu drept de apel în 10 zile comunicare. Cererea se depune la Judecătoria Mediaş. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părților de către grefa instanţei”se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Mediaș.

Soțul Biancăi Drăgușanu, executat silit de ANAF pentru 1.000 €

Bianca Drăgușanu și ”musculosul” s-au căsătorit civil pe 1 august!

După mai multe certuri și împăcări, povestea dintre Bianca Drăgușanu și musculosul afacerist a trecut la următorul nivel. Pe 1 august, cei doi și-au unit destinele, în fața ofițerului stării civile. În jurul orei 15:00, afaceristul a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București, iar, la scurt timp, și-a făcut apariția și blondina, care a venit cu un alt autoturism de lux.

Bianca Drăgușanu a ales să poarte în ziua cununiei sale civile o rochie albă din dantelă, cu o croială foarte sexy, care i-a pus în evidență trupul fără imperfecțiuni. Blondina a optat pentru un machiaj și o coafură discrete. Atunci când a coborât din bolidul de lux, vedeta ținea în mână un buchet de trandafiri roz și mov. Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu ”musculosul” a avut loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro. Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, alături de cei doi fiind doar nașii și câțiva prieteni apropiați.