Soția-vulpiță șochează din nou!

Vulpița și Viorel șochează din nou! Deși au primit un apartament în București, fix ca să poată să își aducă fetița și să fie o familie, soții Stegaru nu vor să își aducă încă fiica să stea cu ei, iar motivele le-au bulversat de-a dreptul pe Mirela Vaida și pe Mara Bănică.

După ce a făcut turul noului ei apartament, Veronica Stegaru s-a lovit de întrebarea de o mie de puncte: o să o aducă la București și pe fiica ei și a lui Viorel? Ei bine, uite că nu!

Acum, o mai lăsăm. (…) Păi, dacă o să îmi fie greu și mie?”, a fost argumentul Vulpiței.

Motivele Veronicai le-au frapat pe Mirela Vaida și pe Mara Bănică, care i-au explicat, pas cu pas, cum ar putea foarte lejer să aibă grijă de fetița ei și că nu este deloc atât de greu pe cât crede ea că este.

Dacă acuma nu mai ai timp de ea, după ce te angajezi, când o să mai stai?”, i-a spus Mirela Vaida, care a invocat utilitatea unei grădinițe drept contra-argument.

Și Mara Bănică este la fel de surprinsă și spune că nu poate ințelege de ce soții Stegaru, care vor chiar să își dea copilul în plasament, nu se grăbesc să o aibă pe fetiță alături.

Tu ce motive ai, ca mamă acum… Veronica, ce motive ai tu, cu casa plătită câteva luni, să nu îți iei copilul?”, a spus și Mara Bănică.

Nici soacra Vulpiței nu a scăpat. Femeia a fost acuzată că își dorea să o ia pe fetiță în plasament doar pentru a beneficia de banii de pe urma creșterii ei.